Αν τα μαλλιά μου έχουν υποστεί τεχνικές επεξεργασίες, βαφές, ισιωτικές θεραπείες, ή οποιοδήποτε άλλο είδος χημικών ουσιών, μπορώ να εφαρμόσω την ισιωτική θεραπεία Brazilian Keratin, χωρίς να καταστραφούν ή να σπάσουν τα μαλλιά μου;

Σίγουρα! Ο καθένας είναι ιδανικός υποψήφιος για την ισιωτική βιολογική θεραπεία Brazilian Keratin! Ειδικά εκείνοι με κατσαρά, κατεστραμμένα ή χημικά επεξεργασμένα μαλλιά. Οι βιολογικές θεραπείες της Keratin Cure και της YBERA Professional είναι ανοικοδομητικές για τα μαλλιά, επειδή εργάζονται για την επισκευή από την ρίζα της τρίχας ως τις άκρες για όλους τους τύπους μαλλιών (περμανάντ, λεπτά, φριζαρισμένα, κατσαρά, σγουρά, βαμμένα, extensions, και Japanese treatments). Εφαρμόζοντας μια βιολογική θεραπεία Keratin Cure η νέας τεχνολογίας θεραπεία YBERA Professional είναι σαν ένα εισιτήριο για πιο λαμπερό, πολυτελή και υγιή μαλλί, που φαίνεται απίστευτο!

Πόσο χρονικό διάστημα διαρκεί μία ισιωτική θεραπεία της Keratin Cure η YBERA Professional;

Αυτό εξαρτάται από την φύση των μαλλιών σας και πόσες φορές έχει εφαρμοστεί η θεραπεία, αλλά συνήθως από δύο έως έξι μήνες. Φροντίστε να συνεχίσετε να λούζετε τα μαλλιά σας με τα ειδικά σαμπουάν κερατίνης και μαλακτική κρέμα κερατίνης, διότι άλλα προϊόντα τα οποία περιέχουν χλωριούχο νάτριο και θειικό άλας αφαιρούν την επικάλυψη της θεραπείας από την τρίχα.

Ποια είναι η επίδραση στα μαλλιά μου μετά την εφαρμογή της ισιωτικής θεραπείας Brazilian Keratin με προϊόντα Keratin Cure ή YBERA Professional;

Θα παρατηρήσετε ότι τα μαλλιά σας έχουν ισιώσει κατά πολύ, φαίνονται ενυδατωμένα, λαμπερά και απαλά. Η ισιωτική θεραπεία Brazilian Keratin δημιουργεί ένα προστατευτικό στρώμα κερατίνης το οποίο ενισχύει τις τρίχες και σας προσφέρει ζωντανά, υγιή και πολυτελή μαλλιά, για όλη την διάρκεια της θεραπείας σας.

Μπορώ να εφαρμόσω την ισιωτική θεραπεία Brazilian Keratin την ίδια μέρα που έβαψα τα μαλλιά μου;

Ναι, χωρίς παράπλευρες επιπτώσεις μπορείτε να εφαρμόσετε το προϊόν την ίδια μέρα μετά την βαφή σας. Απλά να λαμβάνετε υπόψη, ότι κατά καιρούς ανοιχτόχρωμα βαμμένα μαλλιά και κόκκινα βαμμένα μαλλιά μπορούν να βιώνουν ένα ξεθώριασμα, λόγο του pH των κυρίως βοτανικών μας συστατικών.

Μπορεί η βιολογική ισιωτική θεραπεία Brazilian Keratin της Keratin Cure και της YBERA Professional να γίνει σε Άφρο μαλλιά;

Απολύτως! Η ισιωτική θεραπεία Brazilian Keratin λειτουργεί θαυμάσια σε Άφρο μαλλιά. Λειτουργεί πραγματικά καλύτερα, κάνοντας περισσότερες θεραπείες. Να ξέρετε ότι σε Άφρο μαλλιά, η μπούκλα θα επιστρέψει όταν τα μαλλιά λούζονται, αλλά χωρίς να φριζάρουν! Σωστά, μπορείτε να αποκτήσετε μαλλιά με όμορφες μπούκλες εάν θέλετε, χωρίς να ανησυχείτε για το φριζάρισμα, άλλα και με ίσιωμα αν θέλετε όταν χρησιμοποιείτε απλά μια στρογγυλή βούρτσα και ένα πιστολάκι. Τα μαλλιά σας θα είναι λεία, εύχρηστα και πανέμορφα σε λίγα μόνο λεπτά! Η ισιωτικές θεραπείες Brazilian Keratin αντιδρούν εκπληκτικά και γρήγορα με την θερμότητα. Έτσι το φορμάρισμα των μαλλιών σας θα είναι ένα παιχνιδάκι, διατηρώντας παράλληλα την λάμψη, την υγιή υφή του και χωρίς απολύτως φριζάρισμα! Απλά προσέξτε κατά την εφαρμογή της ισιωτικής θεραπείας Brazilian Keratin της Keratin Cure ή της YBEA Professional, να περαστεί η πρέσα τουλάχιστον 10 φορές σε μικρά τμήματα της τρίχας.

Αν στα μαλλιά μου έχουν περαστεί Conditioner, Botox ή Henna, μπορώ να χρησιμοποιήσω την ισιωτική θεραπεία Brazilian Keratin;

Ναι, εκεί λειτουργεί πραγματικά καλύτερα όταν ήδη έχει προεργαστεί με Conditioners, μάσκες η Botox. Στη Henna, η θεραπεία δεν έχει καμία επίπτωση. Απολαύστε την!

Μπορείτε να κολυμπήσετε στην πισίνα ή στην θάλασσα, αφού έχετε κάνει την ισιωτική θεραπεία Brazilian Keratin;

Πρέπει να γνωρίζετε ότι κάθε έκθεση σε αλάτι ή χλώριο καταστρέφει την επικάλυψη της βιολογικής θεραπείας σας. Μπορείτε να απολαύσετε το νερό εφόσον τα μαλλιά δεν είναι εκτεθειμένα σε ακραίες περιβαλλοντικές συνθήκες που αφορούν το αλάτι και το χλώριο. C360 serum και Shine&Cure silicon serum προστατεύουν τα μαλλιά σας, από την στιγμή της εφαρμογής. Χρησιμοποιήστε αυτά τα προϊόντα πριν κολυμπήσετε ή εκτεθείτε στο φως του ήλιου, διότι είναι ιδανικό για τη συντήρηση της θεραπείας σας.

Μπορώ να λάβω τη θεραπεία εάν έχω πολύ ξανθά μαλλιά; Τι γίνεται αν τα μαλλιά μου είναι ξανθά πλατινέ;

Οι βιολογικές ισιωτικές θεραπείες Brazilian Keratin Cure και YBERA Professional είναι τα πιο κατάλληλα για τους πελάτες με πολύ ξανθά μαλλιά και ξανθά πλατινέ λόγο της βαθιάς ενυδάτωσης και τη λάμψη που θα προκύψει με Brazilian Keratin Cure. Σε αντίθεση με ανταγωνιστικές θεραπείες Brazilian Hair Treatment, τα προϊόντα μας δεν κάνουν καμία αλλαγή στο πραγματικό χρώμα των μαλλιών του πελάτη, παρά την ενίσχυση του πραγματικού χρώματος. Είμαστε σίγουροι, ότι θα επαναφέρει ζωντανά χρώματα και θα αποκαταστήσει πελάτες με καταστραμμένα μαλλιά.

Μπορώ να λάβω μια θεραπεία, αν είμαι έγκυος ή σε θηλασμό;

Οι βιολογικές ισιωτικές θεραπείες Brazilian Keratin Cure και YBERA Professional είναι απαλλαγμένα από επιβλαβείς συστατικά. Προτείνεται να προχωρήσει ο πελάτης με την θεραπεία, εάν το επιθυμεί, αλλά παρακαλώ να είστε σίγουροι για τα εξής:

-Οι έγκυες γυναίκες μετά από 3 μήνες (τριμήνου τους) Ασφάλεια: Η πελάτισσα είναι να λάβει υπόψη της, τυχών ευαισθησίες που μπορεί να συμβούν κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης.

-Παιδιά άνω των 6 ετών (Που πρέπει να εφαρμόζονται από ενήλικα,

Αφήστε μια απάντηση